Rhetorical Bodies - Paula Strunden

Rhetorical Bodies - Paula Strunden

Rhetorical Bodies - Paula Strunden

An essay by

'Rhetorical Bodies' is een collaboratieve extended reality (XR) installatie van Paula Strunden. Het verbindt virtueel twee dansende lichamen, vertaalt hun bewegingen in geluiden en transformeert hun fysieke vormen in interactieve belichaamde synthesizers. Via deze meeslepende XR-ervaring kun je de impact verkennen van het zien, aanraken en bewegen van je eigen materiële lichaam in virtuele realiteit. Rhetorical Bodies nodigt je uit om de grenzen van lichamelijke grenzen uit te dagen, door de vloeibaarheid van identiteit te navigeren en je te verdiepen in het rijk van je virtuele zelf.

'Rhetorical Bodies' is te ervaren vanaf 6 Juli t/m 26 Augustus, woensdag t/m zaterdag 14:00 uur t/m 17:00 uur. Voor de ervaring is het belangrijk dat je een tijdstip reserveert via onderstaande link. Het is een collaboratieve installatie en raden je ook aan om met iemand samen te komen. Boek dan twee plekken voor één tijdslot. Op 7 Juli zal er samen met de choreograaf Tu Hoang een performance plaats vinden in de ruimte van 'Rhetorical Bodies'.

Reserveer je tijdslot hier. 


Rhetorical Bodies' maakt deel uit van Paula Strunden's PhD, begeleid door Angelika Schnell aan de , als onderdeel van het project 'Communities of Tacit Knowledge (TACK): Architecture and its Ways of Knowing', gefinancierd door het Horizon 2020-programma van de Europese Unie in het kader van de Marie Sklodowska-Curie subsidieovereenkomst nr. 860413.

Meer informatie hier.