Work With Me People Work With Me People Work With Me People Work With Me People

Work With Me People

Bart Hess

Work With Me People is te vinden in de ruimte van het voormalige Plan-2 in het Klokgebouw op Strijp-S, tegenover de parkeergarage.
 

Sinds zijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven in 2007 heeft ontwerper Bart Hess naam gemaakt in de internationale mode-, kunst- en designwereld. Spraakmakend zijn zijn samenwerking metNick Knight, Nowness, LucyMcRae en Lady Gaga. Veelzijdig is zijn praktijk waarin hij mode, textiel, design, fotografie en animatie weet te verenigen. Zijn projecten hebben een onwereldse, futuristische uitstraling. Middels een vaak uiterst intensief en handmatig productieproces verandert hij vaak alledaagse materialen in nieuwe huiden voor de mens van de toekomst.

Aan de vooravond van zijn verhuizing naar Londen richt Bart Hess op uitnodiging van MU een productielijn in voor nieuwe materialen voor enkele van zijn high end opdrachtgevers. Dat dit in post-Fordiaanse tijden vol creatieve industrie niet gaat zonder de welwillende arbeid van vele 'vrijwillige' handen is een aspect dat hij vrolijk maar niet zonder ironie ter discussie stelt.

GEZOCHT: 10.000 ENTHOUSIASTE WERKNEMERS


Bart Hess is tijdens de DDW 2012 op zoek naar extra handen om nieuwe ontwerpen te realiseren. Ben je hardwerkend en volgzaam dan is dit de functie voor jou! Als proces operator werk je onder begeleiding van Bart Hess en zijn team aan de uitvoering van enkele opdrachten. Kerntaken zijn het produceren conform de gestelde eisen van kwaliteit en kwantiteit. Het is van belang dat de bedrijfsveiligheidsvoorschriften en procedures in acht worden genomen.

Na een week hard werken sluiten we zondagmiddag 28 oktober vanaf 16uur af met een feest.

Work With Me People is te vinden in de ruimte van het voormalige Plan-2 in het Klokgebouw op Strijp-S, tegenover de parkeergarage.

Openingstijden:
Zaterdag 20 oktober: 12.00 – 21.00 uur
Zondag 21 t/m woensdag 24 oktober: 12.00 – 18.00 uur
Donderdag 25 t/m zaterdag 27 oktober: 12.00 – 21.00 uur
Zondag 28 oktober: 12.00 – 18.00 uur